Equals Three s-a intors. E simpatic pustiul care-l inlocuieste pe Ray William Johnson

Urmaresc Equals Three de mai bine de patru ani si i-am urmarit evolutia lui Ray William Johnson in toti acesti ani. A fost si este in continuare un model pentru foarte multi vloggeri din Romania si din strainatate.

La inceputul acestui an insa, RWJ a renuntat la aceasta emisiune pe care o prezenta pe canalul sau de Youtube pentru a se putea concentra pe alte proiecte. O veste care a fost destul de trista pentru fanii sai (are peste 10 milioane de abonati), dar eu personal l-am inteles si consider ca era cazul sa mearga mai departe.

=3

De-atunci si pana acum insa, Ray a facut castinguri pentru o noua gazda a acestui show, pentru ca lumea isi dorea ca emisiunea sa continue.

Dupa sute de aplicanti, iata ca in sfarsit avem primul episod din noua epoca Equals Three. Enjoy:

Pare simpatic acest Robby Motz si cred ca o sa se descurce excelent la carma acestui show. Desigur, s-a vazut ca a avut destul de multe emotii in acest episod, dar sunt convins ca o sa-si intre in rol cat de curand. Nu e deloc usor sa-l inlocuiesti pe Ray William Johnson.

Voi urmareati Equals Three? Cum vi se pare noua gazda?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.