Pe 7 iunie 2014, incepand cu ora 16:00, mii de oameni s-au oprit din ce aveau de facut si s-au adunat cu mic cu mare in fata televizoarelor pentru a urmari finala turneului de tenis Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

A fost o partida extrem de echilibrata, iar la un moment dat putea fi castigata de oricare dintre cele doua sportive. De data asta a fost Maria, dar trebuie remarcat jocul avut de Simona si cum a reusit sa duca meciul in setul decisiv, fiind foarte aproape de o victorie in fata unei adversare mult mai experimentate.

simona Halep

Iti multumim Simona ca ne-ai aratat inca o data cum sportul poate uni o tara si ca ai reusit sa ne indrepti tuturor atentia asupra acestui sport frumos, care nu are parte de mediatizarea pe care o merita.

As vrea sa inteleaga si cei mai sus pusi importanta unor astfel de performante si sa investeasca mult mai mult in sportul romanesc, fie ca e vorba de tenis, handbal, baschet, fotbal, etc.

Pentru Simona acesta este doar inceputul. Imi doresc ca si la urmatoarele meciuri ale ei, romanii sa stea la fel de lipiti de ecranele televizoarelor.

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.