Mesajul lui Jared Leto pentru fanii din Romania & o surpriza pentru voi

Nu stiu cati artisti au rabdarea si energia sa lase cate-un mesaj pentru fanii din fiecare tara pe care o viziteaza in turneele lor, dar sunt convins ca nu sunt prea multi.

Jared Leto intelege cat de importanta este legatura cu fanii si a demonstrat-o in nenumarate randuri. Pentru ca pe 5 iulie formatia 30 Seconds to Mars vine in premiera in Romania, acesta a lasat urmatorul mesaj:

Personal asteptam de mult un astfel de clip si pentru Romania, iar la concertul de pe 5 iulie de la Romexpo as vrea sa vad si la noi asa ceva.

Pana atunci insa am o surpriza pentru cititorii acestui blog, care isi pot cumpara bilete la concertul 30 Seconds to Mars cu 10% reducere. Iata ce trebuie sa faceti:


[divider2]

In primul rand trebuie sa accesati acest link care va va duce pe pagina de pe eventim a evenimentului de unde puteti cumpara biletele. Apoi apasati pe butonul galben pe care scrie “Bilete”. Introduceti apoi codul promotional:

PAN507RO

Alegeti tipul de bilet pe care vreti sa-l cumparati (Golden sau Zona A), iar mai departe va descuracti cu plata de pe card. Promotia este valabila pana pe 15 iunie, inclusiv.

Acum chiar nu mai aveti motive sa nu fiti prezenti la concert!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.