Filmele de la TIFF au venit la Bucuresti

Daca n-ai apucat sa mergi anul acesta la TIFF si esti in Bucuresti in perioada 10-19 iunie, ai ocazia sa vezi filmele premiate la editia a 13-a a Transilvania International Film Festival.

Chiar ma “plangeam” zilele trecute ca n-am apucat sa vad cat timp am fost la Cluj foarte multe filme straine, dar iata ca voi putea recupera acum. Chiar sunt curios cum e “Stockholm”, marele castigator de la TIFF, care va fi proiectat duminica, 15 iunie, la Cinema Studio.

Afis-TIFF-Bucuresti

De asemenea, filmul romanesc “Bucuresti, unde esti?”, in regia lui Vlad Petri, va avea mai multe proiectii in urmatoarele zile. Premiera in cinematografe are loc pe 13 iunie, filmul fiind distribuit de Transilvania Film.

Gasiti programul complet aici, iar daca vreti sa mergeti, ar trebui sa stiti ca un bilet la Cinema Studio este de 12 lei, la Cinema Elvira Popescu 14 lei (reduceri pentru studenti si pensionari), iar la J’ai Bistrot intrarea costa 10 lei.

Vizionare placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.