Dub FX revine la Bucuresti si Timisoara pe 4 si 5 iulie

Dub FX a anuntat ieri pe pagina sa de Facebook datele turneului sau european de aceasta vara. Se pare ca turneul de promovare al noului album “Theory of Harmony” va include si doua orase din Romania.

Astfel ca pe 4 iulie va concerta in Bucuresti in Casa Presei Libere Club Barletto, iar pe 5 iulie va fi la Timisoara, la Halele Fructus DN69, KM 6 (Iesirea spre Arad), urmand ca apoi sa mearga la EXIT Festival.

Dub FX - Theory of Harmony Tour

Momentan nu am vazut stiri despre aceste doua concerte asa ca nu va pot da mai multe detalii despre pretul biletelor. Singurele informatii sunt cele de pe cele doua evenimente de pe Facebook – Bucuresti Timisoara – create de organizatori – Basswise Crew – cei care l-au mai adus pe Dub FX in Romania si in 2012.

O sa va tin la curent!

Dub Fx - bucuresti Dub Fx - timisoara

Update:

Biletele pentru cele doua concerte costa 30 lei pana in ora 00:00. Dupa aceasta ora acestea vor costa 40 lei. Pot fi cumparate doar la intrare.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.