Castiga doua bilete la concertul Blue de la Sala Palatului (concurs)

Peste aproape o luna vom avea ocazia sa-i vedem live pe britanicii de la Blue intr-un concert special la Sala Palatului din Bucuresti cu ocazia turneului de promovare al noului lor album “Roulette”. Nu este chiar prima data cand concerteaza la noi, dar este cu siguranta unul din cele mai importante concerte ale lor din Romania.

Sunt convins ca multi dintre voi stiu piesele lor care erau in voga pe la inceputul anilor 2000: “All Rise”, “One Love”, “Guilty” sau celebra colaborare cu Elton John – “Sorry seems to be the hardest word”. Chiar daca in 2005 au ales sa ia o pauza, Lee Ryan, Antony Costa, Duncan James si Simon Webbe au pastrat o legatura destul de puternica cu fanii lor, astfel ca odata cu revenirea pe scena in 2011, aceasta a fost primita cu mare bucurie.

Blue - Sala Palatului 2014

Noul album a fost lansat la inceputul anului trecut si contine 13 piese dintre care 5 au fost deja lansate ca single, “I can”, “Hurt lovers”, “Without you”, “Break my heart” si “Broken/Ayo”. Concertul de la Sala Palatului se anunta special, pentru ca fanii formatiei vor avea ocazia sa asculte live atat piesele de pe “Roulette”, cat si de pe albumele precedente.

In deschidere vor canta finalistii de la editia de anul acesta a show-ului “Romanii au Talent”, Brio Sonores. Mi se sufla in casca insa ca nu mai sunt foarte multe bilete disponibile, asa ca daca vreti sa-i vedeti live, ar trebui sa va grabiti sa va luati bilete de pe myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro si iabilet.ro.

CONCURS

Eu pun weekend-ul acesta la bataie doua bilete simple pentru concertul Blue de la Sala Palatului de pe 18 iulie, iar tot ce trebuie voi sa faceti este sa ascultati noul album Blue (daca n-ati facut-o inca) – il gasiti pe Deezer, evident – si sa-mi spuneti apoi intr-un comentariu la acest articol care este piesa voastra preferata de pe “Roulette”.

Concursul se incheie luni, 16 iunie, atunci cand voi anunta si cei doi castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org dintre toti cei care comenteaza.

Mult succes!

Update:

Cei doi castigatori sunt de fapt doua castigatoare si se numesc Cristina si Elena. O sa va contactez eu pe mail pentru mai multe detalii. Nu au fost incluse in tragerea la sorti persoanele care au spus piese care nu se afla pe albumul “Roulette”.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

22 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.