Alina Manole, in turneu cu “Fericirea de luni”

Dupa ce saptamana trecuta a sustinut doua concerte pentru lansarea noului album, “Fericirea de luni”, Alina Manole pleaca in turneu prin tara, iar primele 4 orase in care il va prezenta publicului sunt Piatra Neamt, Suceava, Iasi si Botosani.

“Alaturi de Raul Kusak si Claudiu Purcarin, Alina Manole va aduce, in fiecare dintre locurile de concerte, atmosfera speciala a muzicii sale cu subiecte tabu, cu personaje fantastice, cu iubiri extraordinare, cu adevaruri care nu trebuie spuse…imbracand fiecare poveste cu umor, ironie, duiosie sau tandrete.”

alina manole - fericirea de luni

Alina Manole stie sa faca spectacol si te face sa te simti extraordinar la concertele ei. Eu am prins-o saptamana trecuta la “lansarea de marti” a albumului “Fericirea de luni” si pot spune ca merita sa mergeti s-o vedeti.

Noul album suna foarte bine pe CD, dar mai ales live, alaturi de piesele de pe celalalte doua albume ale sale, “Luna Patrata” si “Dragostea in 3”.

[divider2]

Asadar, daca sunteti in Piatra Neamt pe 12 iunie (Pub KM0), Suceava pe 13 iunie (Talcioc Cultural), Iasi pe 14 iunie (La Baza) sau in Botosani pe 15 iunie (Chrome Bar) nu ratati concertele ei.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.