Astazi incepe cea de-a 13-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, iar incepand de miercuri voi ajunge si eu la Cluj pentru a ma bucura de acest festival.

Inca de acum 3 ani ma tot “ameninta” Flavia ca ne vedem la TIFF, dar iata ca TIFF 2012 s-a transformat in TIFF 2014, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

TIFF 2014

Am auzit atat de multe lucruri bune despre acest festival, iar uitandu-ma pe programul de anul acesta nu pot sa zic decat ca-mi pare rau ca nu pot ajunge inca de azi acolo.

Pana pe 8 iunie, spectatorii au de ales intre 217 filme din 55 de tari, concerte, expozitii, masterclass-uri, dezbateri si petreceri. In jur 700 de invitati romani si straini sunt asteptati la TIFF.

Inca n-am apucat sa-mi fac o lista cu filmele pe care vreau sa le vad, dar in ceea ce priveste evenimentele speciale cu siguranta n-o sa ratez spectacolul „The Last Man” al britanicilor de la Teeth of the Sea, care vor canta live o reinterpretare originala a capodoperei lui George Orwell, „1984”, miercuri, 4 iunie, de la 22.00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Daca sunteti cuminti poate organizez si un concurs pentru voi cu invitatii la acest spectacol.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.