Pentru prima data la Transilvania International Film Festival

Astazi incepe cea de-a 13-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, iar incepand de miercuri voi ajunge si eu la Cluj pentru a ma bucura de acest festival.

Inca de acum 3 ani ma tot “ameninta” Flavia ca ne vedem la TIFF, dar iata ca TIFF 2012 s-a transformat in TIFF 2014, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

TIFF 2014

Am auzit atat de multe lucruri bune despre acest festival, iar uitandu-ma pe programul de anul acesta nu pot sa zic decat ca-mi pare rau ca nu pot ajunge inca de azi acolo.

Pana pe 8 iunie, spectatorii au de ales intre 217 filme din 55 de tari, concerte, expozitii, masterclass-uri, dezbateri si petreceri. In jur 700 de invitati romani si straini sunt asteptati la TIFF.

Inca n-am apucat sa-mi fac o lista cu filmele pe care vreau sa le vad, dar in ceea ce priveste evenimentele speciale cu siguranta n-o sa ratez spectacolul „The Last Man” al britanicilor de la Teeth of the Sea, care vor canta live o reinterpretare originala a capodoperei lui George Orwell, „1984”, miercuri, 4 iunie, de la 22.00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Daca sunteti cuminti poate organizez si un concurs pentru voi cu invitatii la acest spectacol.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.