De unde comandam mancare?

In ultima perioada am inceput sa comand destul de des mancare la birou. Pe vremea cand lucram la Urban.ro, aveam o cantina la parter sau veneam cu mancarea de-acasa. De cand ne-am mutat in sediu nou la Deezer si pana ne luam un cuptor cu microunde, a trebuit sa ma descurc ori cu mancare cumparata de la Mega Image-ul de vis-a-vis, ori comandand.

Si cum eu nu prea ma pricepeam la chestii d-astea (nu ca ar fi rocket science, dar nu obisnuiam sa fac asta) si nu stiam de unde, ce si cum, am dat peste fratii mei de la foodpanda care sunt un agregator de restaurante si fast-food-uri care fac livrari.

foodpanda

Ce e fain e ca dupa ce introduc adresa la care ma aflu, imi da si variantele cele mai apropiate de restaurante de unde as putea sa comand. Apoi ma trimite direct la meniu, imi aleg ce vreau si pe urma dau comanda. Cand ajunge mancarea platesc si gata, simplu si rapid. Pentru cei care sunt pe fuga exista si o aplicatie pentru Android si iOS, astfel ca poti da comanda si din mers.

Eu i-am testat de cateva ori si n-au fost probleme niciodata. Voi de unde va comandati mancare de obicei?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Dacă nu am o problemă să dau mai mulți bani – fooda.ro. Meniurile sunt mari, salata uriașă, mâncăruri diverse.

    Dacă vreau să fiu zgârcit – Presto Pizza sau Tonili – nonstop și comandă minimă de 20 de lei.

  2. Daca nu-mi iau mâncare de acasa de obicei îmi cumpăr sandvich de la Mega. Mai rar comandam la birou pizza pt 4 persoane de la Florina. Este imensa si gustoasa.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.