Castiga un abonament la Electric Castle Festival 2014

A mai ramas fix o luna pana la startul celei de-a doua editii a Electric Castle Festival . Anul trecut a fost nebunie si s-a dovedit a fi cel mai tare festival din Romania, iar anul acesta se anunta bigger, better, stronger.

Abia astept sa-i vad live pe Die Antwoord, Thievery Corporation, Gramatik, Rusko, DJ Fresh si pe ceilalti artisti care vor urca pe cele 5 scene ale festivalului de la Bontida. Toata nebunia are loc in perioada 19-22 iunie, iar daca inca nu ti-ai luat abonament, mai ai timp pana pe 11 iunie sa iti cumperi unul la pretul promotional de 190 lei.

electric castle-2014

Daca te simti norocos, poate reusesti sa castigi totusi unul la concursul de mai jos, in care ofer un abonament de 4 zile la Electric Castle Festival. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare:

In ce an a fost finalizata constructia Castelului Banffy de la Bontida, cel in preajma caruia va avea loc Electric Castle Festival?

Concursul incepe acum si se incheie joi, 22 mai, atunci cand voi alege si fericitul castigator. Acesta va fi ales cu ajutorul tragerilasorti.ro dintre cei care raspund corect la intrebarea de mai sus. Va rog sa va lasati o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga.

Pana atunci, va invit sa ascultati postul de radio Electric Castle Festival de pe Deezer:

Update:

Am extras castigatorul abonamentului, iar acesta este de fapt o castigatoare si se numeste Ioa. Te voi contacta pe mail pentru a-ti da mai multe detalii despre cum poti intra in posesia premiului.

Multumesc tuturor de participare! Sper sa ne vedem la Electric Castle Festival!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

43 Comments

  1. Constructia CASTELULUI s-a finalizat in 1890. In 1543 s-a finalizat “constructia” cetatii/asezarii Bontida.

  2. Constructia cetatii s-a finalizat in anul 1543,iar finalizarea propriu-zisa a castelului,dupa toate restaurarile s-a facut in 1890.

  3. Castelul a fost initial finalizat in 1543, insa constructia in forma lui actuala a fost finalizat in 1890, dupa ce a suferit o serie de procese de reconstructie.

  4. Construirea cetatii a fost terminata in 1543, insa constructia castelului a fost finalizata in 1890 :) So, raspuns final: 1890!

  5. Constructia initiala a cetatii a fost finalizata in 1543,dar pe parcursul anului au avut loc anumite restructurari.Dupa caderea regimului comunist a inceput restaurarea ansamblului.

  6. Finalizarea castelului Banffy din Bontida după restaurare,un proces complex de reconstrucie,a avut loc în anul 1890

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.