Am ramas in urma cu noutatile de la Sziget, dar azi vin cu o veste excelenta pentru fanii muzicii punk. Blink-182 vor canta in ziua -1 la Sziget Festival 2014.

In cei peste 20 de ani de cariera, trio-ul californian a vandut milioane de albume si are o sumedenie de fani in toata lumea. Dupa o scurta pauza, trupa este din nou in turneu, mai rock ca niciodata.

blink182_560

Multimea de la Sziget va avea, in sfarsit, sansa de a se dezlantui pe 11 august 2014 pe imnurile punk de la sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000, precum All The Small Things, First Date, I Miss You, Stay Together For The Kids sau The Rock Show.

Printre numele anuntate azi ii mai regasim pe Cee Lo Green si Jimmy Eat World iar Casper, A Day To Remember si Fedde le Grand vor concerta in ziua 0. Acum doua saptamani au fost confirmati si Outkast, Manic Street Preachers si The 1975, astfel ca line-up Sziget Festival 2014 incepe sa prinda contur.

Runda 1 de bilete la pret redus se incheie pe 30 aprilie, asa ca ar cam trebui sa va grabiti sa va cumparati daca vreti sa fiti acolo!

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.