Blink-182 la Sziget Festival! #atat

Am ramas in urma cu noutatile de la Sziget, dar azi vin cu o veste excelenta pentru fanii muzicii punk. Blink-182 vor canta in ziua -1 la Sziget Festival 2014.

In cei peste 20 de ani de cariera, trio-ul californian a vandut milioane de albume si are o sumedenie de fani in toata lumea. Dupa o scurta pauza, trupa este din nou in turneu, mai rock ca niciodata.

blink182_560

Multimea de la Sziget va avea, in sfarsit, sansa de a se dezlantui pe 11 august 2014 pe imnurile punk de la sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000, precum All The Small Things, First Date, I Miss You, Stay Together For The Kids sau The Rock Show.

Printre numele anuntate azi ii mai regasim pe Cee Lo Green si Jimmy Eat World iar Casper, A Day To Remember si Fedde le Grand vor concerta in ziua 0. Acum doua saptamani au fost confirmati si Outkast, Manic Street Preachers si The 1975, astfel ca line-up Sziget Festival 2014 incepe sa prinda contur.

Runda 1 de bilete la pret redus se incheie pe 30 aprilie, asa ca ar cam trebui sa va grabiti sa va cumparati daca vreti sa fiti acolo!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.