Hai la teatru: Masculin + Feminin = LOVE (concurs)

Vinerea asta va invit la teatru la piesa “Masculin +  Feminin = LOVE”. Spectacolul organizat de CreArt va incepe la ora 20:00 in sala Teatrelli din Str. Alexandru Lahovari, nr. 7.

Din distributie fac parte actorii Radu Gabriel, Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu si Mihai Muntenita. Masculin + Feminin = Love este un colaj de povestioare nostime despre viata in doi si nu numai. Eter(n)ul feminin versus  Concretul masculin.

masculin+feminin=LOVE

Se anunta o piesa amuzanta, asa ca pun la bataie o invitatie dubla la acest spectacol din partea CreArt. Tot  ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Care este ultima piesa de teatru pe care ati vazut-o?

Voi anunta castigatorul vineri dimineata si il voi alege prin random.org. Va rog sa lasati o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta in caz ca veti castiga.

[divider2]

Biletele costa 29,7 lei si pot fi cumparate de-aici.

Update: Castigatorul este de fapt o castigatoare si se numeste Vera. O sa primesti pe mail detaliile despre cum poti intra in posesia invitatiei!

Multumesc tuturor pentru participare!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.