Awolnation si Seether la Blaj aLive 2014

Cum stateam eu linistit azi si verificam mailurile, vad un newsletter de la festivalul Blaj aLive in care sunt anuntat urmatoarele:

Pe Campia Libertatii, in zilele de 7 si 8 iunie 2014 va avea loc o mare adunare a indragostitilor de muzica, libertate si festivaluri senzationale. Printre invitati, trupele Awolnation si Seether, care alaturi de Zdob si Zdub, Vunk, Parazitii, Vita de vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines si Blackstar, completeaza un line-up destul de interesant pentru aceasta editie a festivalului.

Blaj aLIVE

Se pare ca avem o “invazie” de trupe sud-africane la noi in tara anul acesta, si dupa ce Die Antwoord a fost confirmat headliner la Electric Castle, iata ca si trupa de post-grunge/alternative Seether ne onoreaza cu prezenta in aceasta vara, la Blaj a Live.

Despre Awolnation nu cred ca mai are rost sa va zic prea multe. O sa va las doar cu piesa asta de mai jos. Mai multe piese de-ale lor gasiti pe Deezer.

Iata si cateva informatii utile legate de acest festival.

Blaj aLive ofera trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri si multe specialitati culinare, zone sportive si recreationale, spatii pentru ateliere si socializare, toate amenajate in acelasi loc in care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Nationala de la Blaj.

Modalitatile cele mai bune de transport catre zona de festival sunt cu trenul sau masina personala, organizatorii oferind un spatiu generos de parcare, precum si posibilitatea de cazare optima in campingul amenajat pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati.

Pretul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, va fi de 30 de lei, iar pretul unui pachet ce include camping și parcare va fi de 50 de lei, în limita a 1.000 de unitati. Biletele sunt disponibile atat în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platforma shop.artmania.ro.

Suna bine acest festival si cred ca il adaug pe lista mea de festivaluri de mers anul acesta :D

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. […] De data asta, cei 11.000 de oameni prezenti la festival s-au adunat aici cu un motiv mai pasnic. In cele doua zile de festival au urcat pe scena peste 30 de artiști, dintre care 8 internationali si 22 din tara. Eu am ajuns doar in a doua zi de festival si am avut ocazia sa-i vad live pe Alternosfera, Vunk, Zdob si Zdub si pe Awolnation, aflati in premiera in Romania si pe care voiam sa-i vad live. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.