Un single dubios de la Coldplay – Midnight

Cei de la Coldplay m-au surprins in seara asta cu cel mai nou single pe care l-au lansat. Stiam ca urmeaza sa lanseze un album nou anul acesta, iar dupa teasing-urile de pe pagina de Facebook ma asteptam la un anunt cat de curand.

Noul single, “Midnight” suna un pic diferit fata de piesele cu care baietii de la Coldplay ne-au obisnuit in ultimii ani si merge foarte mult in zona dark/electronic. Pot spune ca nu ma asteptam la o astfel de piesa, dar daca e sa luam in considerare si single-ul precedent, “Atlas”, de pe coloana sonora a filmului “The Hunger Games: Catching Fire”, se pare ca asta este directia pe care o vor aborda pe cel de-al saselea album de studio.

coldplay  -midnight

Nu suna rau piesa, dar parca vad ca o sa intre iar in topurile celor mai bune piese de adormit :)). “Midnight” e foarte chill, iar daca o asculti, nici nu iti dai seama ca este vorba de Coldplay. Marcheaza insa o noua era in istoria trupei britanice si ramane de vazut daca pana la urma chiar asta e directia pe care vor merge in continuare.

Hai sa ascultam “Midnight”:

Ca de obicei, cei de la Coldplay sunt foarte secretosi in ceea ce priveste urmatoarele lansari. Este foarte posibil ca piesa sa nu fie nici macar inclusa pe noul album, sau poate o sa fie piesa care deschide sau care inchide albumul, avand in vedere cat de chill este.

Evident, vor exista si guri rele care vor dezaproba acest nou stil abordat de Coldplay, dar acestia trebuie sa inteleaga ca nu poti face acelasi tip de muzica la nesfarsit. Mie personal mi se pare un mix foarte bun intre vechiul Coldplay si noul Coldplay.

http://www.deezer.com/album/7446480

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.