The Cat Empire, primul nume confirmat pentru B’estfest Summer Camp 2014

Prima veste buna de azi este ca a fost anuntata in sfarsit prima trupa care va concerta in cadrul editiei de anul acesta a festivalului B’estfest Summer Camp 2014.

In caz ca nu stiati deja, incepand cu 2014, acesta se muta din Tunari, in Mogosoaia si va avea loc in perioada 31 iulie – 2 august.

the cat empire @ B'estfest Summer Camp 2014

Asa cum scrie si in titlu, primul nume confirmat este The Cat Empire, formatia australiana de ska-jazz venind pentru prima data la noi in tara.Vom dansa asadar live pe celebra piesa “The Lost Song“, pe care multi o stiti din Vama, dar si pe multe altele.

Biletele sunt deja puse in vanzare, iar pretul unui abonament pentru toate cele 3 zile de festival este de 189 lei. Mai multe nume urmeaza sa fie anuntate in curand, dar pe mine m-au convins deja.

[divider2]

P.S. In curand o sa mutam aceste anunturi despre festivaluri pe un site special nisat pe asa ceva, asa ca fiti pe faza :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.