Noi mergem sa #schiem! Nu vrei sa vii cu noi?

Saptamana viitoare o sa merg in prima mea tabara. Da, stiu ca suna dubios, dar eu n-am fost pana acum in nicio tabara. Nici cea la care o sa merg acum n-o sa fie chiar una obisnuita, dar sunt convins ca o sa ma distrez tare mult.

Este vorba de Tabara de Schi pentru Bloggeri care va avea loc in perioada 17 februarie – 1 martie 2014 la complexul Arena Platos din Paltinis, judetul Sibiu.

schiem-2014-poster

Timp de doua saptamani 16 bloggeri, precum si 4 cititori de-ai lor, vor invata sa schieze pe una din cele mai bune partii de schi de la noi din tara. Eu am mai fost acolo si la inceputul anului trecut si mi-a placut cum arata complexul.

Chiar daca eu in principiu stiu sa schiez, probabil altfel vor sta lucrurile dupa ce voi lua cateva lectii de la un instructor. Sper sa scap de automatismele proaste pe care mi le-am creat incercand sa invat singur sa schiez si ca dupa aceasta tabara sa stiu sa schiez corect.

[divider2]

Poate o sa incerc sa invat sa ma dau si cu placa mai bine decat stiu acum (adica doar in frunza). Depinde cat de repede o sa ma descurc la capitolul schiat.

Cu ocazia asta o sa testam si aplicatia iRewind de la Orange, cu ajutorul careia vom crea niste filmulete foarte misto cu coborarile noastre.

Hai cu noi in tabara #schiem 2014!

Vom fi impartiti in doua grupe de cate 10 persoane, unii in saptamana 17-22 februarie, ceilalti in saptamana 23 februarie – 1 martie. Eu voi fi in prima serie, iar daca vrei sa ni te alaturi si tu, te anunt ca poti castiga un loc in tabara (cu totul inclus) fie la Toma pe blog, fie la Simona.

Pentru seria a 2-a se vor mai pune la bataie inca doua locuri pe blogurile lui Cosmin si Doru. Dar despre asta o sa va povestesc cu alta ocazie.

[divider2]

Eu va urez succes si sper sa ne vedem pe partie!

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe Rinne, Happy Tour și Buonavista

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.