Inca o tura de nume noi la Sziget Festival 2014

Incet, incet se contureaza si line-up-ul pentru Sziget Festival 2014. Azi mai adaugam inca 10 nume noi pe lista artistilor care vor canta intre 11 si 18 august 2014 pe Insula Libertatii.

Fara prea multa vorbaraie, va anunt ca acestea sunt: The Prodigy, Lily Allen, Ska-P, La Roux, Fink, Miles Kane, Palma Violets, Kavinsky,  Bonobo si  Jagwar Ma.

Chiar daca i-am vazut deja de 4 ori pe The Prodigy (o data chiar la Sziget, in 2011), asta nu inseamna ca nu imi doresc sa-i revad. Acelasi lucru se poate spune si despre Ska-P, pe care i-am vazut de 2 ori pana acum. Sunt curios s-o ascult si pe Lily Allen, dar si pe La Roux.

Pe Bonobo o sa-l vedem si in Romania, fiind unul din headlinerii de la Electric Castle, dar avand in vedere ca la concertul de la Arenele Romane de acum cativa ani a trebuit sa plec fix inainte sa urce el pe scena, o sa fie o ocazie buna sa ma revansez.

[divider2]

Mai sunt 164 de zile pana la Sziget Festival, iar voi mai aveti doar 60 de zile la dispozitie sa va cumparati abonamente la pret redus – 179 euro (5 zile) sau 209 euro (toata saptamana).

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.