Cum calatoresc bloggerii (infografic)

Acum cateva zile am fost rugat sa completez un chestionar legat de obiceiurile mele de calatorit si de cumparaturi atunci cand sunt in afara tarii.

Chestionarul a circulat prin blogosfera si iata ca au venit in sfarsit si rezultatele, “ambalate” intr-un frumos infografic pe care vi-l prezint si eu ceva mai jos.

Infografic SHOP & Travel-card de credit WIZZ Bancpost

Se pare ca daca ar avea ocazia sa mearga gratuit intr-un city break de-un weekend, majoritatea bloggerilor s-ar sui imediat intr-un avion cu destinatia Londra.

Eu insa as merge catre Dubai pentru ca mi se pare o destinatie mai interesanta si mai putin accesibila in mod normal. La Londra pot sa plec oricand :D

Infografic SHOP & Travel_card de credit WIZZ Bancpost

Eu unul folosesc foarte des cardul atunci cand merg in strainatate si ma bucur ca cei de la Bancpost au lansat cadrul WIZZ Bancpost pentru ca ofera niste avantaje chiar misto celor care au astfel de obiceiuri.

La fiecare plata cu cardul WIZZ Bancpost  facuta in magazin, online, in tara sau strainatate, titularul cardului primeste puncte de loialitate care pot fi folosite pentru achiziţia de zboruri sau alte servicii pe wizzair.com. In plus, toti detinatorii de carduri devin automat membri ai WIZZ Discount Club – prin care beneficiaza de o reducere garantata de 45 lei pe fiecare segment de zbor- si primesc acces gratuit si nelimitat la MasterCard Business Lounge in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti.

Mai multe detalii despre acest card gasiti aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.