Videoclipul asta merita mai multe vizualizari – Boggie – Nouveau Parfum

Azi am dat peste un videoclip foarte misto al unei artiste din Ungaria. Boggie este numele ei, iar clipul despre care vorbesc a fost lansat acum o luna, insa abia acum incepe sa devina celebru in intreaga lume.

Pe langa piesa cantata in franceza, ce este impresionanta este tehnica cu care a fost realizat acest material video, care ne prezinta un retouching digital in timp real.

boogie - parfum

Clipul ne demonstreaza inca o data faptul ca nu trebuie sa luam de bun tot ce vedem la TV, prin reviste sau pe Internet. In spatele imaginilor perfecte stau cateva ore bune de retusare digitala astfel incat totul sa arate cat mai bine.

Va las acum cu “Nouveau parfum“, piesa extrasa de pe albumul de debut al lui Boggie:

Videoclipul are doua variante, una in maghiara care a adunat pana acum doar 300.000 de vizualizari pe youtube si 2.000 pe vimeo, iar una in franceza care pe Youtube are doar 17.000 de vizualizari. O duce mai bine pe vimeo, acolo unde a depasit 500.000 de vizualizari, gratie viralitatii din ultima perioada.

Ce-i drept, asta chiar e un clip care merita dat mai departe. Sper ca v-a placut.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Wow. Chiar m-a lasat masca. Nu stiam ca se pot face retusari atat de mari pe un video.

    Bravo celor care se pricep la asta pentru ca trebuie sa ai ceva talent.

    Dar, in acelasi timp este mare pacat ca ajungem sa nu mai stim care este realitatea si traim cu frustrarea ca nu suntem perfecti ca cei de la tv.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.