Primele nume confirmate la Sziget Festival 2014: Queens of the Stone Age, Calvin Harris, Bastille, Imagine Dragons

Asteptam de mult vestea asta si iata ca a venit in sfarsit. Tocmai au fost anuntate primele nume confirmate pentru Sziget Festival 2014. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 11-18 august pe insula Obuda din Budapesta, cu o saptamana mai tarziu ca anul trecut, ceea ce o sa insemne ca vor veni mai multe trupe misto.

Lista incepe cu Placebo, Queens of the Stone Age, Calvin Harris, Bastille, Imagine Dragons, Stromae, Klaxons, Laidback Luke  si Starlight Girls vor face super show-uri la Sziget anul acesta.

Sziget Festivals 2014

Cel mai incantat sunt de Calvin Haris, Bastille, Imagine Dragons si Stromae, dar n-o sa-mi para rau sa-i vad nici pe Queens of the Stone Age sau sa-i revad pe Placebo.

Pentru un prim calup de trupe, eu zic ca Sziget Festival 2014 se anunta spectaculos. Biletele de o zi costa 50 euro, iar daca vreti sa petreceti 5 zile pe Insula Libertatii trebuie sa scoateti din buzunar 179 euro (pana pe 30 aprilie ), 199 de euro (pana pe 31 iulie) sau daca sunteti mai nehotarati, 209 euro dupa 1 august si la fata locului. Camping inclus.

Experienta completa si cea pe care o recomand eu este cea de o saptamana intreaga,  iar biletele pentru 7 zile de Sziget Festival costa 209 euro (pana pe 30 aprilie), 229 euro (pana pe 31 iulie) sau 249 euro dupa 1 august si la fata locului. Camping inclus.

Biletele se pot cumpara online de pe szigetfestival.ro.

Eu cu siguranta o sa merg acolo si anul acesta! Sper sa ne strangem o gasca mare de #romanilasziget si in 2014.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.