Pentru a-si multumi clientii timizi, Lidl Romania va livra prezervative acasa

Sunt convins ca multi dintre voi stiu de povestea cu mesajul lasat de un tip pe pagina de facebook Lidl Romania in care se plangea de faptul ca prezervativele se vand doar la casele de marcat. El era mai rusinos de fel si nu voia sa afle toata lumea ca el urmeaza sa faca sex.

Fiecare cu doleantele lui, n-am ce spune. Faza e ca mesajul a fost foarte amuzant, a fost preluat de multa lume si s-a creat un buzz foarte mare pe tema asta.

mesaj-lidl

Cei de la Lidl au reactionat foarte frumos, l-au contactat pe baiatul in cauza, si i-au facut o surpriza foarte frumoasa de ziua lui, trimitandu-i cateva cuti de prezervative ca sa nu mai aiba probleme de-acum incolo. Totul la pachet cu un mesaj pe masura :))

cadou-lidl

O actiune foarte inspirata si de efect. Partea si mai tare e ca cei de la Lidl Romania nu s-au oprit aici si au creat o aplicatie speciala pe Facebook, unde oricine isi poate comanda acum prezevative, acestea urmand sa fie livrate acasa (sau nah… unde are omnul nevoie). Asta in caz ca mai sunt si alte persoane timide care se simt rusinate cand trebuie sa cumpere prezervative de la casele de marcat.

Sunt curios cum au rezolvat problema cu fisticul

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.