refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Faunlet au lansat albumul “Fauna Of The Heart Flora From Beyond” (foto)

Se pare ca anul acesta ma prinde un pic mai bine orientat spre muzica underground. Saptamana trecuta am fost la lansarea albumului de debut al trupei Faunlet –  “Fauna Of The Heart Flora From Beyond”.

Baietii astia au un stil mai dubios un pic si pentru ca n-am stiut cum sa-l incadrez, m-am uitat la altii si-am aflat ca ei canta ceva de genul post/alternative/gaze. Eu i-as incadra la categoria dark and twisted. Piesele lor sunt foarte lungi si reusesc sa te treaca prin diverse stari de spirit.

Faunlet @ Control Club-13

Vocea solistului, Peter, m-a dus usor cu gandul la Placebo, dar am simtit usoare influente si din partea The Cure. Muzica lor e un pic depresiva, dar sunt convins ca sunt multi care asculta astfel de muzica. Eu cred ca am depsit aceasta etapa de ceva vreme.

Trebuie insa sa apreciez instrumentalul si versurile “dark and twisted” de care ziceam mai sus un pic. De asemenea, mi-a placut si visual-ul ales pentru a ilustra albumul. Sper sa aiba succes si sa devina din ce in ce mai ascultati, iar peste cativa ani sa ma laud ca am fost la lansarea albumului lor de debut.

Faunlet @ Control Club-9

Daca v-am facut curiosi, va invit sa ascultati si voi acest album un pic mai jos. Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii dupa.


[divider2]

In deschidere au cantat cei de la Flesh Rodeo, o formatie de alternative metal din Bucuresti, care au fost un pic mai agresivi decat Faunlet. Si ei au un stil interesant si mi-a placut energia solistului Radu Ursoiu.

Va las acum cu poze de la concertul din Control Club.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.