refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Cum a fost la Elliphant, primul party Deck Sounds (foto)

Sambata asta, Deck Sounds, cea mai noua platforma destinata muzicii live, a deschis seria party-urilor cu unul dintre cele mai fresh nume ale undergroundului: Elliphant. De warm-up s-a ocupat RotoPerCutoR, iar in deschidere au cantat cei de la YellLow.

Toata nebunia s-a desfasurat la Atelierul de Productie, un loc pe care-am inceput sa-l frecventez din ce in ce mai des. Eu am ajuns undeva in jurul orei 23:00, cand inca nu se adunase foarte multa lume, dar pana la startul concertului lui Elliphant, atmosfera s-a mai incalzit.

Elliphant @ Atelierul de Productie-8

Trebuie sa recunosc ca nu stiam foarte multe despre Elliphant. Stiam ca a fost pe coloana sonora la FIFA 13 cu piesa Tekkno Scene, dar cam atat. Am ascultat cateva piese d-ale ei pe Deezer inainte de concert si n-am plecat cu asteptari foarte mari, chiar daca in jurul meu lumea era foarte entuziasmata.

Si a fost bine, pentru ca am fost astfel surprins de energia ei si de stilul ei nonconformist. Vocea ei live mi-a adus usor aminte de Selah Sue ca timbru vocal, dar oricum stilurile lor sunt diferite. Mi-a placut ca a interactionat destul de bine cu publicul si ca a reusit sa ne faca sa dansam tot concertul, chiar daca unii dintre noi nu stiam toate piesele.

Elliphant @ Atelierul de Productie-12

Avand in vedere “urgia” care s-a abatut sambata seara asupra Capitalei, Atelierul a fost destul de plin, semn ca are ceva fani si in Romania. Cei prezenti s-au ridicat la nivelul show-ului oferit de Elliphant, astfel ca atmosfera ne-a facut pentru moment sa uitam de zapada de-afara si sa ne bucuram de concert fara griji.

E de urmarit cum va evolua insa aceasta artista si daca vom mai auzi de ea si peste cativa ani. Eu sper sa mai auzim si s-o mai vedem in Romania si cu alte ocazii… poate chiar acum in vara la B’estfest Summer Camp.

Elliphant @ Atelierul de Productie-17

[divider2]

Party-urile marca Deck Sounds continua pe 15 februarie cu Delilah, o artista la fel de interesanta, care vine din Franta. A fost headliner anul trecut la EXIT Festival, deci inseamna ca e ceva cu fata asta…

Va las acum cu o galerie foto de la concertul Elliphant, un pic mai restransa ca numar de poze pentru ca din pacate lumina n-a fost cea mai buna pentru poze…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.