Clipul asta o sa va schimbe parerea despre selfie-uri

In 2013 termenul “selfie” a fost numit cuvantul anului de catre Oxford Dictionaries, iar in 2014 sunt convins ca vor aparea din ce in ce mai multe auto-portrete realizate fie cu telefonul mobil, fie cu aparate foto sau chiar cu camere web.

selfie-dove

Este intr-adevar o noua moda a tinerilor in general, care ne invadeaza wall-urile de pe Facebook si intagram. Urmatorul clip insa arata si efectele benefice ale acestor selfie-uri asupra oamenilor care se simt complexati de modul in care arata.

Asadar, selfie-urile te ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa descoperi astfel ca a fi diferit nu inseamna ceva rau. Well done Dove!

Tu cate selfie-uri iti faci pe saptamana? :))

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Superb filmulet.

    Dar nu incurajeaza prea mult imaginea de sine?
    Sunt chestii mai importante, precum politetea, moralitatea si, nu stiu, a fi o persoana mai buna, nu care arata mai bine.
    Adica pot sa ma simt urat (not good looking) si sa fac o fapta buna si atunci ma voi simti mult mai bine decat a sti doar ca sunt frumos.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.