refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

15 ani de jazzalb cu Blazzaj

Saptamana trecuta am fost la primul concert pe anul acesta. A fost unul special, pentru ca trupa Blazzaj a sarbatorit 15 de activitate muzicala in Control Club din Bucuresti. Am aflat intamplator despre concert de la Razvan, care a facut o cronica de concert mai detaliata la el pe blog.

Am auzit prima data de Blazzaj undeva prin 2007, cand pe last.fm il aveam pe un prieten care asculta incontinuu aceasta trupa. Am ascultat atunci cateva piese, dar nu am ramas foarte impresionat de ce-am auzit, asa ca nu i-am bagat prea mult in seama.

Blazzaj 15 ani -4

De cand cu Deezer am inceput sa ascult mult mai mult jazz ca pana acum, iar reintalnirea cu Blazzaj a fost parca mai potrivita acum. Ei au oricum un stil aparte de jazz, dar care suna extrem de bine. Este de fapt nu-jazz, combinat cu funk si fusion.

Live suna si mai bine, iar dupa concertul de joia trecuta stateam si ma intrebam oare de ce baietii astia nu au concerte mai des. Sala Berlin din Control a fost arhi-plina, asta in ciuda pretului biletului de 35 de lei. Un pic piperat pentru consumatorul obisnuit de concerte.

Blazzaj 15 ani -11

La acest show aniversar, am avut parte si de 3 invitate speciale. Prima dintre ele a fost Cristina Padurariu, o fosta membra a formatiei (a fost a doua voce a trupei vreme de  2 ani). Aceasta a intrat pe scena impreuna cu un instrument muzical inedit, un didgeridoo, specific aborigenilor Australieni. Din pacate n-a zabovit foarte mult pe scena, ci a cantat doar piesa “Pensie”.

Blazzaj 15 ani -21

Cea de-a doua invitata a fost Mara, o mai veche colaboratoare a trupei, alaturi de care au cantat piesa “Un lucru”. De Mara ma indragostesc de fiecare data cand o vad live. Are un zambet superb, o voce foarte buna, iar prezenta ei pe scena este absolut incantatoare. Promit s-o “vanez” mai des de-acum in concerte.

Blazzaj 15 ani -28

Pentru piesa “Urma”, cei de la Blazzaj au chemat-o pe scena pe Alexandrina. Artista din Republica Moldova ne-a impresionat din nou cu vocea ei, dar mi s-a parut foarte statica. Probabil asa trebuia sa fie pe acea piesa. Tot din seria invitatilor speciali, trebuie amintiti si Sergiu Catana la percutie, Gabi Almas la electronice si ghitara si Dj K-Lu la platane.

Mi-a placut foarte mult energia solistului Octavian “Vita” Horvath, care a interactionat foarte bine cu publicul, existand multe momente de-a lungul concertului in care a cantat din mijlocul multimii. Si cei prezenti au fost foarte receptivi si au fost multi care cantau vers cu vers fiecare piesa.

Blazzaj 15 ani -17

Ma bucur ca am inceput anul cu un astfel de concert si sper sa-i mai revad pe baieti si cu alta ocazie. Poate cat mai curand la lansarea celui de-al treilea album de studio. Pana acum au fost lansate doar Atenie Blazzaj!(1999) si Macadam (2003), iar un nou material este foarte asteptat de fani.

Va las acum cu o galerie foto de la concert. Cateva inregistrari video gasiti pe mahmur.info.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.