Si-a fost si Sir Tom Jones

“It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Delilah”, “She’s a Lady”, “Kiss” sau “Sex Bomb” sunt doar cateva din piesele cu care Tom Jones s-a facut remarcat in cariera sa muzicala de 50 de ani.

Am observat la concertul de vineri seara de la Sala Palatului ca stiam mai multe piese de-ale lui decat ma asteptam. E si normal, daca stam sa ne gandim ca a lansat peste 40 de albume in cariera sa si ca a avut 36 de piese in Top 40-ul britanic.

tom-jones-sala-palatului-bucuresti-2013-06

Eu l-am urmarit recent in calitate de antrenor la The Voice UK, acolo unde a si reusit sa castige prima editie alaturi de Leanne Mitchell in 2012. Imi place foarte mult look-ul sau de acum si mi-a placut ca a fost foarte calculat de fiecare data.

Vineri l-am vazut si ca interpret, care are aceeasi voce neschimbata chiar si la cei 73 de ani pe care ii are acum. Cantaretul galez stie sa faca si show si a reusit sa tina Sala Palatului in picioare aproape jumatate de concert.

tom-jones-sala-palatului-bucuresti-2013-09

Ne-a prezentat cateva piese de pe noul album “Spirit in the Room”, dar a fost generos si cu cei care l-au vazut acum poate pentru prima data si a cantat si hiturile care l-au consacrat. In 2011 Tom Jones a sustinut un concert sold-out la Bucuresti si iata ca Sala Palatului a fost si de aceasta data arhi-plina.

A interactionat foarte mult cu publicul si a aratat ca pentru ca fi un artist complet, trebuie sa stii sa faci si show si sa le oferi spectatorilor o experienta de neuitat. Glumite englezesti, un “multumesc” spus din cand in cand si o pofta de cantat de invidiat au fost ingredientele pentru un show complet.

tom-jones-sala-palatului-bucuresti-2013-16

Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad live si pe Tom Jones si ii urez sa mai poata canta multi ani de-acum inainte. Va las acum cu un concert de-al lui din 2009 de la Glastonbury. La inceputul clipului, aveti si o scurta prezentare a celebrului artist galez.

Foto: Daniel Robert Dinu pentru iConcert.ro

[divider2]

Inainte de concertul lui Tom Jones, am observat ca pe ecranele laterale erau anuntati cei 3 castigatori ai campaniei “The Social Interns” derulata de Piraeus Bank. Acestia au fost alesi din 100 de candidati, care au fost supusi unor probe practice, dar si unui interviu “clasic”.

In cadrul concertului, ei au facut parte si din echipa de organizare ca voluntari, iar in seara evenimentului au aflat ca sunt castigatori. Cei 3 vor beneficia de un internship platit timp de 3 luni intr-unul din departamentele din cadrul bancii.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.