Renault continua parteneriatul cu COSR pana in 2016

Dupa o colaborare foarte buna in 2012, Renault si Comiteul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) continua parteneriatul pana in anul 2016.

Anul trecut, Renault a recompensat performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, in functie de culoarea medaliei.

Incheiere_parteneriat_ThomasDubruel_OctavianMorariu

In cadrul parteneriatului incheiat luni Renault se angajeaza sa sustina initiativele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2013-2016. Un prim pas a fost facut deja prin punerea la dispozitie a unei flote de autoturisme, Renault devenind masina astfel oficiala a COSR.

De asemenea, cel mai probabil, sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 vor fi si ei recompensati cu autoturisme.

Renault_masina_oficiala_a_COSR

In cadrul conferintei de presa organizata la Casa Olimpica din Bucuresti, a fost invitat si Alin Moldoveanu, sportivul roman medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 in proba de Tir sportiv.

Acesta ne-a vorbit un pic despre aceasta experienta si de cat de important e sa nu renunti la visul tau. El a reusit sa castige aceasta medalie dupa mai bine de 18 ani de antrenamente si dedicare pentru acest sport.

[divider2]

 

Cu ocazia semnarii parteneriatului cu COSR, Renault Romania ii invita pe toti cei care cred in valorile olimpice si vor sa ii sustina pe sportivii romani pe pagina de Facebook Renault Romania.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.