Muse in concert la Grand Cinema Digiplex

Saptamana asta, pe 14 noiembrie mai exact, fanii formatiei Muse si nu numai, vor avea ocazia sa-i vada in concert la Grand Cinema Digiplex. 

Este vorba bineinteles de o inregistrare a concertului sustinut de trupa britanica anul acesta in Italia, pe stadionul Olimpic din Roma. Partea buna este ca acesta este primul concert prezentat in tehnologia Ultra High Definition, fiind filmat cu cea mai noua camera video profesionala 4K.

Concert Muse_

Aceasta tehnologie permite spectatorilor din cinema sa traiasca la intensitate maxima fiecare secunda a concertului de 95 de minute. Camerele suspendate de pe stadion surprind in detaliu miscarile fiecarui membru al formatiei, efectele pirotehnice, ecranele digitale imense dar si publicul cantand la unison melodiile trupei.

Eu unul sunt mare fan al acestei formatii si mi-a placut teribil de mult ultimul album “The 2nd law”. Imi pare foarte rau ca i-am ratat in 2007 cand au venit in Romania si mi-as dori sa-i vad o data si live. Pana atunci o sa ma bucur joi de experienta oferita de Sala Ultra din Grand Cinema Digiplex.

Nu e primul concert pe care merg sa-l vad la cinema. Anul trecut am vazut show-ul Coldplay 2012, iar anul acesta am vazut live la cinema concertul lui Robbie Williams din Tallin, Lituania din cadrul turneului “Take the Crown”. Nu se compara intr-adevar cu experienta de a fi acolo, dar noile tehnologii ne ofera in prezent o senzatie cat mai aproape de aceasta.

Biletele costa 35 de lei si pot fi achizionate online de pe grandcinemadigiplex.ro sau de la casele de bilete ale cinematografului.

Ne vedem pe-acolo?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.