Hai sa descoperim energia orasului printr-un city tour inedit

Saptamana viitoare, cei de la Enel – City of Energy ne propun o calatorie inedita prin Bucuresti. Este vorba de un tur al orasului care va trece prin trei posturi de transformare Enel, care anul acesta au prins culoare datorita unor artisti urbani.

Acum doi ani, proiectul City of Energy a debutat cu un concurs de design si cu o expozitie de becuri de mari dimensiuni care au fost pictate de cativa artisti talentati graffiti din Romania. Anul trecut provocarea tinerilor pasionati de arta urbana a fost sa se lase inspirati de energie si sa aprinda orasul in culori.

City of Energy 2013

In 2013, cei de la Enel au pus la dispozitia artistilor urbani cinci posturi de transformare, astfel incat acestia sa-si puna in valoare creativitatea.

Artistul urban Allan Dalla a dezlantuit energia pe zidurile unui post de transformare aflat in Splaiul Independentei, creand primul anamorphic din Romania. Lucrarea, privita dintr-un anumit punct fix, dezvaluie unul dintre personajele deja cunoscute ale artistului.

Splaiul Independentei (3)

Boeme alaturi de Sweet Damage Crew si Flix au adus omagii pentru Graham Bell, Thomas Edison, Guglielmo Marconi, Nikola Tesla, Benjamin Franklin, Andre Marie Ampere si Michael Faraday, oferind in acelasi timp si o lectie de istorie pentru trecatori.

Pipera

Miercurea viitoare, pe 27 noiembrie mai exact, intre orele 19:00 si 22:00 vom descoperi impreuna energia orasului intr-un tur inedit care o sa porneasca din fata Ateneului Roman si care va face cate o oprire la trei dintre posturile de transformare Enel.

De muzica se for ocupa cei de la Bass Turbat, iar harta traseului o gasiti aici.Va invit asadar si pe voi la aceasta calatorie care se anunta destul de interesanta…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.