Doua concerte misto in Silver Church

Saptamana asta se anunta interesant din punct de vedere al concertelor, iar azi vin cu doua recomandari pentru voi: concertele Anneke Van Giersbergen si Urma din The Silver Church Club.

Primul dintre ele va avea loc miercuri, 27 noiembrie 2013, incepand cu ora 21:00. Acesta reprezinta revenirea cantaretei de origine olandeza in Silver Church, de data asta cu ocazia lansarii noului album “Drive”. 

 anneke

Concertul face parte din turneul de promovare al acestui material, care trece prin Turcia, Germania, Olanda, Ucraina si chiar si Statele Unite ale Americii. Fosta solista a trupei The Gathering promite un show de neuitat la Bucuresti asa ca e musai sa mergeti. Puteti castiga o invitatie dubla la concursul de pe Urban.ro.

Cel de-al doilea va avea loc joi, 28 noiembrie 2013, incepand cu ora 22:00 si reprezinta concertul de lansare al mult-asteptatului album Urma – Lost End Found.

Eu astept acest album de vreo 4 ani si la un moment dat credeam ca n-o sa mai apara niciodata :)). Urmarind insa povestea acestui album am inteles de ce a durat atat de mult pana sa fie lansat si sunt convins ca cei de la Urma au pregatit un spectacol special pentru aceasta lansare.

Lost End Found

Construit integral sub deviza “fara compromisuri”, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic va fi oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate “Lost End Found”.

Pana joi puteti asculta noul album pe Deezer, iar daca va credeti norocosi, puteti castiga una din cele 3 invitatii duble puse la concurs pe Urban.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.