Deezer devine mai personal #YourDeezer

Serviciul de streaming de muzica Deezer vine azi cu cateva noutati cu care isi propune sa devina mult mai apropiat de utilizatori. O miscare buna care sunt convins ca va mari numarul persoanelor care vor folosi aceasta platforma de-acum incolo.

Am urmarit azi live o parte de conferinta de presa sustinuta de  Axel Dauchez, CEO-ul Deezer, si pot spune ca oamenii astia fac o treaba foarte foarte misto. V-am mai povestit de Deezer si cu alta ocazie si va ziceam atunci ca e un serviciu excelent pentru cei care vor sa asculte muzica legal oriunde si oricand.

HearThis

Am aflat azi ca in prezent Deezer este disponibil in peste 180 de tari, iar fata de anul trecut si-a dublat numarul de abonati, ajungand acum la 5 milioane de utilizatori care platesc pentru acest serviciu (in total sunt vreo 12 milioane).

75% dintre acestia asculta muzica folosind smartphone-uri sau tablete, iar un utilizator asculta in medie cam 33 de ore/luna. In prezent, catalogul Deezer contine 30 milioane de piese (cam 27.000 de piese noi sunt adaugate zilnic), echivalentul a 200 de ani de muzica.

In ultima vreme Deezer si-a marit echipa de editori muzicali ajungand acum la 50 de persoane care descopera zilnic muzica noua si care vor avea sarcina de a oferi cele mai bune recomandari pentru fiecare utilizator in parte.

Asa a aparut “Hear This“, un feed muzical care combina tehnologia celor de la Deezer cu echipa de editori pentru a oferi zilnic recomandari bazate pe ceea ce asculti sau ai ascultat, cele mai noi piese ale artistilor tai preferati si evident recomandari din partea echipei.

De asemenea, a fost imbunatatita si functia “Explore”, astfel ca o sa fie mult mai usor sa gasesti muzica pe gustul tau.

Computer_ExploreByGenres

Tot astazi, a fost anuntata si aplicatia pentru Mac care le va permite utilizatorilor sa asculte atat piese de pe calculatorul lor, cat si de pe Deezer. Practic iti sincronizeaza muzica din iTunes si ai acces simultan, prin aceeasi platforma atat la cele peste 30 milioane de piese online, cat si la piesele pe care le-ai adunat tu offline pana acum.

Momentan e inca in varianta beta, dar va fi lansat in curand si tot atunci va aparea si varianta pentru PC-uri.

[divider2]

Pentru cei care au rabdare, le recomand sa urmareasca intreaga prezentare de azi aici. Vor vedea acolo mai in detaliu tot ce-am zis eu mai sus si o sa vedeti si la lucru noile imbunatatiri. Noul homepage Deezer urmeaza sa fie aplicat in curand si abia astept sa-l vad la treaba.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.