Catalogul Lidl pentru echipamente de iarna 2013

Nu stiu altii cum sunt, dar dintr-un anumit punct de vedere eu abia astept iarna. Am descoperit pasiunea pentru schi si snowboard acum vreo 4 ani si de-atunci incerc ca in fiecare iarna sa fiu pe partie cat mai mult.

Inca n-am facut pasul cel mare, asa ca momentan doar imi inchiriez schiuri sau placa. Insa pentru a fi complet pregatit pentru a practica astfel de sporturi, e foarte important sa te si imbraci adecvat.

Lidl - Snow for Fun

Dupa ce-am trecut de la blugi la pantaloni de schi, parca m-am simtit cu 10 kg mai usor. Ca sa nu mai zic ca o geaca speciala de schi nu se compara cu ditamai geaca de iarna pe care o aveam eu pe mine prima data.

Ce-i drept, sunt destul de scumpe in general astfel de costume de schi si snowboarding, dar de curand mi-a atras atentia catalogul celor de la Lidl, care vine cu cateva oferte foarte interesante pentru iarna asta.

[divider2]

Am vazut acolo geci de la 130 lei si pantaloni de la 90 lei. Pentru copii sunt chiar mai ieftine. Fata de scorurile pe care le vedeam iarna trecuta, chiar e o diferenta mare si materialul e foarte misto.

Va invit sa consultati si voi gratuit catalogul si daca vi se pare ceva interesant sa mergeti sa le vedeti in cel mai apropiat magazin Lidl.

Ne vedem pe partie!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Care e diferenta intre imbracamintea de ski si cea de snowboard? In afara de pret, e vorba de izolatia termica, grosime, croiala? Nu gasesc nicaieri o explicatie plauzibila. Mersi anticipat.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.