Castiga o invitatie dubla la Sukhishvili

Baletul National Georgian Sukhishvili ajunge maine seara in Romania pentru un spectacol care va avea loc la Sala Palatului  incepand cu orele 20.00.

Dupa mai bine de 10.000 de spectacole sustinute pe 90 de scene din lumea intreaga, printre care Albert Hall in Londra, La Scala din Milano, Metropolitan Opera si Madison Square Garden in New York, georgienii vor incanta publicul romanesc cu un show ce face parte din cel mai recent turneu european al Baletului si precede un amplu turneu pe continentul american.

Sukshishvili

Spectacolul de la Bucuresti promite sa ofere audientei doua ore inedite, in care peste 70 de dansatori vor urca pe scena si vor dansa pe ritmurile muzicii traditionale georgiene, interpretata live de muzicieni din Orchestra Nationala a Georgiei. Cele peste 1000 de costume extraordinare create special pentru dansatori vor intregi tabloul unei captivante povesti despre lupta, curaj si eroism.

Pentru a intra in cursa pentru o invitatie dubla la acest spectacol, tot ce trebuie sa faceti este sa-mi lasati un comentariu la acest articol in care sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:

Cum sunt supranumiti cei din Baletul Sukhishvili?

Concursul incepe acum si se incheie miercuri, 20 noiembrie 2013, ora 13:00, atunci cand voi anunta si fericitul castigator. Acesta va fi ales prin random.org dintre cei care vor raspunde corect la intrebare si va fi anuntat pe e-mail

Mult succes!

Update:

Intr-adevar raspunsul corect era “georgienii zburatori”. Castigatorul invitatiei duble este de fapt o castigatoare si se numeste Elena (8). Sa-ti verifici adresa de mail ca sa aflii detalii despre cum poti intra in posesia premiului.

Multumesc tuturor pentru participare.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

23 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.