Castiga 2 invitatii duble la Woodkid @ Transformation Event by Absolut

Pentru ca am vazut ca e mare nebunie zilele-astea cu invitatiile la concertul Woodkid din cadrul Transformation Event al celor de la Absolut am zis ca nu ar strica daca as face un concurs si pentru cititorii acestui blog.

Cred ca tocmai faptul ca intrarea la acest eveniment se face doar pe baza de invitatie il face atat de dorit. Woodkid a mai fost la Bucuresti si anul trecut si nu tin minte sa fi fost asa mare dorinta de a-l vedea live.

transformation-event

Ma rog, ce-i drept Yoann Lemoine merita sa fie vazut live si tin minte ca si la Sziget a umplut ditamai cortul de la A38. Eu  n-am mai prins loc atunci asa ca ma bucur ca voi avea ocazia sa-l vad live pe 5 decembrie la Romaero Baneasa.

Si pentru ca nu vreau sa ma duc singur, o sa pun la concurs doua invitatii duble. Eu n-am apucat sa ascult foarte multe piese de la Woodkid asa ca o sa am nevoie de ajutorul vostru ca sa-mi fac un playlist pe Deezer cu piesele lui.

Asadar, pentru a intra in concurs, o sa va rog sa-mi lasati in casuta de comentarii numele unei piese semnate Woodkid, sau al unui remix dupa o piesa d-ale lui sau de ce nu, titlul unei piese care a beneficiat de un videoclip regizat de el.

Vreau sa transformam concursul asta intr-un playlist “de incalzire” inaintea concertului de saptamana viitoare, asa ca incercati sa nu repetati piesele care s-au spus deja.

Trebuie sa mentionez si faptul ca acest concurs se adreseaza exclusiv persoanelor care au implinit deja 18 ani si ca daca vreti, puteti sa dati like paginii de facebook Pandutzu.com (daca n-ati facut asta pana acum).

Concursul incepe acum si dureaza pana luni, 2 decembrie 2013, atunci cand voi alege si cei 2 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org si vor fi contactati pe e-mail.

[divider2]

Intre timp, va puteti incerca norocul si pe pagina Absolut Romania, acolo unde au loc concursuri zilnice cu invitatii la Woodkid.

Update:

Cei 2 castigatori sunt: raluca sandra rizea si Oana ( cu acest comentariu). Felicitari fetelor, random-ul a fost cu voi. Nu uitati sa va verificati adresele de mail.

Va multumesc tuturor pentru piese. O sa incerc sa le adun pe toate intr-un playlist misto ca sa ne incalzim cu totii pentru concertul de joi.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

145 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.