Si-a fost si Cupa Bloggerilor 2013! Se cuvin niste multumiri!

S-a mai dus o editie de Cupa Bloggerilor la Fotbal si ca de fiecare data imi pare rau ca s-a terminat totul asa repede. Chiar daca saptamanile dinaintea evenimentului au fost groaznice si n-am apucat sa ma odihnesc suficient, ma bucur ca intr-un final totul a iesit aproape perfect si ca participantii au fost multumiti de cum s-au desfasurat lucrurile.

Cupa bloggerilor 2013-64

Stiam la ce ma inham cand am hotarat cu Bogdan sa organizam si anul acesta Cupa Bloggerilor. Avea sa fie chiar mai greu de data asta pentru ca eram doar doi. Mini-sedinte, mailuri, telefoane, alergatura de colo-colo, totul face parte din farmecul organizarii unui eveniment.

Ne-am descurcat cred ca cel mai bine de pana acum si pentru asta trebuie sa le multumesc si celor care au pus umarul la toata treaba asta. In primul rand ii multumesc lui Bogdan pentru rabdare si pentru ca am reusit sa ne intelegem destul de bine fara sa ne certam deloc. Conteaza foarte mult sa fii pe aceasi lungime de unda cu cel cu care lucrezi.

Cupa bloggerilor 2013-27

 

Le multumesc Ralucai si Oanei de la Orange care au crezut in proiectul nostru si care ne-au sustinut inca de cand le-am propus sa ne sponsorizeze. Imi pare rau un pic ca n-au iesit lucrurile asa cum le gandisem noi initial, dar exista oricand si data viitoare.

Ii multumesc lui Lucian aka Rekinoo, care ne-a pus la dispozitie Baza sportiva a Federatiei Romane de Rugby pentru a ne disputa meciurile. Ne-am simtit excelent acolo si terenul sintetic a fost de cea mai buna calitate si s-a comportat excelent chiar si in conditii de ploaie.

Cupa bloggerilor 2013-62

Ii multumesc Feliciei de la Canyon care ne-a sustinut si de aceasta data si a oferit premii celor de pe primul loc. Sunt partenerii nostri traditionali si i-am avut alturi inca de la prima editie (Remember Canyon Sport Meet? :D) si sper sa pastram aceasta traditie.

Ii multumesc Liviei de la Heineken care a fost incantata de ideea de a racori gaturile insetate ale jucatorilor de la Cupa Bloggerilor cu una din cele mai bune beri de la noi din tara.

Cupa bloggerilor 2013-35

Ii multumesc Claudiei de la Aqua Carpatica pentru ca m-a salvat intr-o situatie de urgenta si am reusit astfel sa avem suficienta apa pentru toti participantii.

Ii multumesc lui Marius de la MPG pentru ca ne-a ajutat cu arbitrii si astfel n-am avut incidente deloc la aceasta editie si pentru ca ne-a inteles situatia.

Cupa bloggerilor 2013-9

Ii multumesc Elenei din Open Pub pentru ca ne-a gazduit petrecerea traditionala si pentru ca a fost o atmosfera foarte misto acolo.

Ii multumesc lui Cipricutz. Un om prea bun pentru secolul asta pe care m-am putut baza de fiecare data. As vrea sa stie ca poate apela la mine oricand si ca o sa-l ajut cu cea mai mare placere de fiecare data.

Cupa bloggerilor 2013-51

Nu in ultimul rand le multumesc tuturor celor care au participat la Cupa Bloggerilor la fotbal 2013 pentru ca au inteles care este spiritul acestei competitii. Mi-a placut ca timisorenii au venit iarasi in numar destul de mare si au facut o atmosfera de invidiat. Mi-as dori ca exemplul lor sa fie urmat si de celelalte echipe pe viitor.

Le multumesc baietilor care au venit din Republica Moldova pentru acest eveniment si astept cu nerabdare sa merg si eu la prima editie a Cupei Bloggerilor la Fotbal din Moldova.

Cupa bloggerilor 2013-66

A fost Cupa Bloggerilor la Fotbal 2013, cu 8 echipe (4 din Bucuresti, una fotmata ad-hoc, una din Timisoara, una din Cluj si una din Republica Moldova), cu teste de cultura generala din fotbal (evident) cu ajutorul aplicatiei Fotbal Info de la Orange, cu o mare pana de curent, cu primul trofeu castigat de o echipa din Bucuresti, cu vreo 100 de participanti si multa voie buna.

Lasati-ne sa ne pregatim de editia aniversara de anul viitor! 

[divider2]

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro. Sponsor: Orange Romania. Parteneri: CanyonAqua CarpaticaHeinekenEditura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.