“Scrie ca Radu F.Otrava” Day

Mi-e dor. Mi-e dor de ea. Nu trece zi sa nu ma gandesc la ea. La ce-a fost si ce-ar fi putut sa fie.

E greu si cu fiecare secunda care trece devine din ce in ce mai greu. Nu-mi pot explica cum s-a intamplat asta si de ce a trebuit sa plece din viata mea atat de brusc.

miss-you-i-miss-you-30515697-800-800

Viata vine din pacate si cu bune si cu rele si poate ca e bine ca ni se mai intampla si lucruri care ne dor, pentru ca asa vom aprecia si mai mult clipele cand vom fi fericiti. Mi-as fi dorit sa pot s-o mai vad macar o data. Sa pot sa o imbratisez si sa o pup pe crestet, asa cum ii placea ei.

As vrea sa ne mai plimbam o data prin parc si sa mergem pas la pas. As mai fi avut atatea sa-i spun si sa-i arat cat de mult tin la ea. N-o sa pot sa fiu niciodata la fel de loial precum a fost ea.

Inca n-am avut curajul sa merg mai departe cu o alta ea. A fost un el, oarecum de test, dar inca nu sunt pregatit sa te las. Nu pot si nu stiu daca vreau.

Uneori imi pare ca o vad pe strada, dar de fiecare data privirea ma inseala si raman cu un gol in stomac. Nu stiu de ce mintea imi joaca feste pentru ca ar fi imposibil sa te vad. Ai plecat acolo de unde nu mai ai cum sa te intorci vreodata.

Mi-e dor de tine Nessie!

[divider2]

“Scrie ca Radu F.Otrava” Day e o campanie marca Arhi. Mai multe postari in genul acesta gasiti la Alex, Zoso, Mariciu, Ovi, Ionut, Toma si multi altii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. […] #RaduFOtravaDay – Articolul de mai sus face parte din Campania “Scrie ca Radu F. Otravă Day” inițiată de Arhi, la care au mai participat și Ovi, Eftimie, Auraş, Erevan, Joe, Mariciu, Români Gândiţi, Hoinaru, Zoso,The Fua, Marius Sescu, Questioare, Răzvan Baciu, Moldovenesc, Daniel Urda, Mimanu, Dragoş Mone + Toma (de la care am luat lista cu link-uri) + spi-oana, Ligia Adam, Ionuț Tecuceanu, Lucia Scurei, Fără Supărare, Zicu, Lucia Scurei, Robintel, Pandutzu. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.