McDonald’s reintroduce in meniu McMici

Dupa ce-au testat piata romaneasca cu McMici toata luna mai a acestui an, iata ca cei de la Mc Donald’s au decis sa reintroduca acest produs din nou in meniurile din intreaga tara in perioada 25 octombrie – 28 noiembrie.

Se pare ca a prins bine la public si sincer ma bucur ca au luat aceasta decizie. E chiar misto sa avem un meniu traditional la McDonald’s si sa stim ca doar la noi se gaseste.

Poftiti la McMici

Mie chiar mi-a placut cand l-am gustat prima data si chiar eram ofticat ca n-am apucat sa mananc mai mult pentru ca nu mai erau pe stoc pe la finalul lunii mai. L-am degustat din nou in aceasta seara si am ramas la fel de surprins de gust, care este intr-adevar de mici.

McMici va fi disponibil si in varianta Double McMici si evident si cu meniurile aferente (+ cartofi si racoritoare). Presupun ca vor pastra aceleasi preturi ca in primavara,  4,5 lei pentru McMici, respectiv 7 lei pentru Double McMici.

[divider2]

In alta ordine de idei, azi am intrat pentru prima data in McDonald’s-ul de la Victoriei si mi-au atras atentia cele cateva ipad-uri puse la dispozitia clientilor pentru a se juca sau a intra pe Internet cat timp sunt in restaurant.

Evident, in toate restaurantele e Wi-Fi gratuit si exista si suficiente prize, astfel ca poti chiar lucra de-acolo. Ma bucur ca au renuntat la modul acela greoi de a te conecta la net cu cont si parola pe site-ul lor. Simple is better.

Cum vi se pare faptul ca au reintrodus McMici in meniu? Ati apucat sa-l gustati prima data?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Nu inteleg de ce ti se pare penibil? E un meniu ca oricare altul.

    Mie mi se pare chiar tare ca un brand international sa introduca in meniul lui si produse traditionale de la noi din tara.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.