McDonald’s reintroduce in meniu McMici

Dupa ce-au testat piata romaneasca cu McMici toata luna mai a acestui an, iata ca cei de la Mc Donald’s au decis sa reintroduca acest produs din nou in meniurile din intreaga tara in perioada 25 octombrie – 28 noiembrie.

Se pare ca a prins bine la public si sincer ma bucur ca au luat aceasta decizie. E chiar misto sa avem un meniu traditional la McDonald’s si sa stim ca doar la noi se gaseste.

Poftiti la McMici

Mie chiar mi-a placut cand l-am gustat prima data si chiar eram ofticat ca n-am apucat sa mananc mai mult pentru ca nu mai erau pe stoc pe la finalul lunii mai. L-am degustat din nou in aceasta seara si am ramas la fel de surprins de gust, care este intr-adevar de mici.

McMici va fi disponibil si in varianta Double McMici si evident si cu meniurile aferente (+ cartofi si racoritoare). Presupun ca vor pastra aceleasi preturi ca in primavara,  4,5 lei pentru McMici, respectiv 7 lei pentru Double McMici.

[divider2]

In alta ordine de idei, azi am intrat pentru prima data in McDonald’s-ul de la Victoriei si mi-au atras atentia cele cateva ipad-uri puse la dispozitia clientilor pentru a se juca sau a intra pe Internet cat timp sunt in restaurant.

Evident, in toate restaurantele e Wi-Fi gratuit si exista si suficiente prize, astfel ca poti chiar lucra de-acolo. Ma bucur ca au renuntat la modul acela greoi de a te conecta la net cu cont si parola pe site-ul lor. Simple is better.

Cum vi se pare faptul ca au reintrodus McMici in meniu? Ati apucat sa-l gustati prima data?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Nu inteleg de ce ti se pare penibil? E un meniu ca oricare altul.

    Mie mi se pare chiar tare ca un brand international sa introduca in meniul lui si produse traditionale de la noi din tara.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.