FIFA 14 e facut de romani

Saptamana trecuta am fost la lansarea in Romania a celui mai nou joc din seria FIFA 14. E una din cele mai longevive serii de jocuri din lume si sunt convins ca sunt foarte multi oameni ca mine care au crescut odata cu acest joc.

La evenimentul de lansare organizat de Dolce-Sport am avut ocazia sa fim printre primii care joaca FIFA 14, iar in plus am avut ocazia sa ne duelam si cu componentii echipei nationale de FIFA, proaspat castigatori ai titlului european la FIFA 13.

FIFA 14 - pandutzu vs. stanciu

Ne-au cam dat lectii, chiar daca au lasat-o mai usor, dar era si normal sa fie asa. Eu cel putin n-am mai jucat FIFA pe consola si mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc, mai ales ca pe vremea cand jucam eu FIFA 07, gameplay-ul era mult mai diferit.

Am reusit insa sa ies din faza grupelor dupa o victorie, un egal si o infrangere si am plecat acasa cu un exemplar al jocului in varianta pentru PC.

Clasamentul final

Ce mi-a placut cel mai mult a fost dupa ce am ajuns acasa si mi-am instalat jocul. Din curiozitate am mers si pe sectiunea credits si mare mi-a fost bucuria cand am vazut o groaza de nume romanesti acolo. Filiala din Romania a EA Sports se ocupa de dezvoltarea acestui joc si ma face un pic mandru sa stiu ca milioane de jucatori de FIFA 14 din lume datoreaza acest lucru romanilor.

Mi-as fi dorit sa avem si cateva echipe romanesti in FIFA 14, dar mai avem mult de muncit pana sa ajungem la acest nivel. Pana una alta, eu ma bucur de joc asa cum e si incep sa ma acomodez cu noul gameplay. Vad ca au introdus cateva chestii foarte tari la editia asta si cel mai mult imi place treaba cu Ultimate team cu ajutorul careia iti formezi echipa astfel incat relatiile de joc dintre ei sa fie cat mai bune.

Voi ati apucat sa jucati FIFA 14? Cum vi se pare?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.