Gheorghe Zamfir canta pe scena Restaurantului Elisabeta

Restaurant Elisabeta va invita miercuri, 25 septembrie 2013, ora 21:00 la un concert special Gheorghe Zamfir ce celebreaza implinirea a 100 de ani de la nasterea Mariei Tanase.

Gheorghe Zamfir @ Restaurant Elisabeta

Intr-o atmosfera a perioadei “belle epoque”, organizatorii ne promit momente memorabile, unde trecutul si prezentul se intalnesc intr-o atmosfera de mare valoare. Este dificil sa creionezi un portret al unui mare artist din cuvinte, cu atat mai mult sa incerci a surprinde si a readuce la viata atmosfera epocii in care Maria Tanase ne incanta cu vocea sa.

Insa, maestrul Gheorghe Zamfir va reinvia amintirea interpretei adorate de public, printr-un recital deosebit la nai cat si printr-o reprezentatie vocala inedita. Acesta este unul dintre cei mai remarcabili artisti si unul dintre cei mai valorosi si apreciati ambasadori ai Romaniei peste hotare.

Autor a peste 300 de lucrari in varii stiluri muzicale, Gheorghe Zamfir are peste 120 de milioane de discuri vandute pe tot globul, peste 160 de albume inregistrate, a castigat 120 de discuri de aur si de platina si nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.

Stiu ca de obicei nu scriu despre astfel de concerte, dar acesta mi-a atras atentia atat prin prisma artistului care va urca pe scena, cat mai ales din cea a locului in care va avea loc. Am fost anul acesta la Restaurant Elisabeta in cadrul galei PRIME – 16 ani si m-am simtit foarte bine. Ba chiar am avut ocazia sa si dansez pe scena.

Va recomand cu caldura acest concert si sunt convins ca o sa va simtiti extraordinar atat in timpul concertului cat si multa vreme dupa ce se va termina.

Biletele costa 75  lei, iar pentru rezervari puteti apela numerele de telefon 0727.703.703 sau 0724.323.132. Mai multe informatii gasiti pe restaurantelisabeta.ro sau pe pagina de facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.