De la copil la batran in 5 minute (video)

Regizorul Anthony Cerniello a creat, impreuna cu o echipa de animatori si un fotograf, probabil una din cele mai bune ilustratii a procesului de imbatranire.

aging timelapse

Timp de aproape 5 minute vedem cum o fetita  se transforma odata cu trecerea timpului intr-o batranica. Spre deosebire de alte time-laps-uri de acest gen, Cerniello a incercat ceva cu totul diferit.

Acesta a luat partea la o reuniune de familie a unei prietene, iar acolo, impreuna cu un fotograf, au realizat potretele fiecaruia. La final, au analizat fiecare fotografie si i-a ales pe cei care aveau cele mai asemanatoare expresii.

Apoi, cu ajutorul After Effects, 3D Studio Max si Nuke a unit aceste fotografii intr-un singur clip care ne prezinta pe scurt procesul de imbatranire.

Va sfatuiesc sa nu dati direct la final si sa urmariti tot clipul de la inceput pana la final. Efectul este foarte foarte tare.

via varu’ plictisit

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. deci l-am urmarit de la inceput pana la final, ma simt pacalit ca nu-mi dau seama deloc cand apar schimbari vizibile, m-am trezit ca dintr-un copil s-a ajuns al o babuta :) foarte tare

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.