Daca la Cupa Bloggerilor nu joc …

… macar la Cupa Corporatiilor sa fiu in teren. Dupa cum bine stiti, peste mai putin de doua saptamani va avea loc cea de-a patra editie a Cupei Bloggerilor la Fotbal. 

De data asta am decis sa nu joc si sa ma ocup exclusiv de organizarea evenimentului pentru a fi sigur ca totul iese cum trebuie. Sunt convins ca o sa-mi para rau, dar sunt convins ca e alegerea potrivita.

Cupa Romanian Corporate Sports

Din fericire insa voi avea ocazia sa-mi arat “talentele” de fotbalist intr-o alta competitie – Cupa Romanian Corporate Sports. In primavara i-am sustinut de pe margine pe baietii din #echipabloggerilor in Cupa Media, competitie desfasurata in paralel, si imi doream tare mult sa fiu si eu in teren.

Pentru editia de toamna, am fost invitati sa participam de data asta la competitia mare, astfel ca incepand de joi (19 sept) incep meciurile din grupe. Echipa Bloggerilor este in grupa  D alaturi de HP-GeBoc, RTC, BRD, Primaria Generala Bucuresti, Medlife, Oracle 1 si Urban.

Luni am jucat un meci “demonstrativ” cu castigatorii editiei precedente, Vulpoi & Toader Management, meci care s-a dovedit a fi Supercupa Romanian Corporate Sports. Din pacate am pierdut cu scorul de 1-6, dar a fost un bun antrenament pentru noi, mai ales ca “sezonul” asta au mai intervenit cateva schimbari in lot.

Iata lotul Echipei Bloggerilor pentru Cupa Romanian Corporate Sports, editia de toamna

[column size=”1-3″]

[list style=”blue”]

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″]

[list style=”blue”]

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]

[list style=”blue”]

[/list]

[/column]

Meciurile vor avea loc la baza sportiva a Federatiei Romane de Rugby (zona Arcul de Triumf), adica tot acolo unde vom organiza si noi Cupa Bloggerilor. O sa va mai tin la curent cu rezultatele noastre, iar pana atunci va invit pe site-ul echipei si pe pagina de Facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.