Cat de realist e noul GTA V

Luni seara am fost la lansarea oficiala a celui mai nou joc din seria Grand Theft Auto V. La Media Galaxy-ul din Mall Vitan s-au adunat vreo 200 de pustani nerabdatori sa puna primii mana pe cel mai asteptat joc al acestui an.

GTA V

Au fost momente de break dance, diverse concursuri si chiar si o tombola la finalul careia 4 norocosi au plecat acasa cu un exemplar din GTA V gratuit. La miezul noptii cei prezenti au avut ocazia sa si testeze acest joc pe consolele puse la dispozitie de organizatori.

Din ce-am vazut momentan, GTA V este foarte realist, iar bugetul de 266 de milioane de dolari investit de Rockstar Games in el isi arata rezultatul. Sunt convins ca in urmatoarele luni vor fi mii de jucatori care nu vor iesi din casa. Ba mai mult, unii isi vor lua poate concediu pentru a se bucura la maxim de Grand Theft Auto 5.

Iata cat de realist e GTA V:

Clipul de mai sus e facut la misto, bineinteles, asa ca daca vreti sa vedeti cam cum e GTA V, va invit sa urmariti clipul acesta. Momentan e disponibil doar pentru X-Box si pentru Play Station, iar la Altex si Media Galaxy il gasiti la 260 lei.

Eu o sa astept varianta de PC pentru ca momentan nu detin nicio consola. Voi ce mi-ati recomanda: X-Box sau Play Station?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. Dacă te referi la Xbox vs. PlayStation, aș merge pe Xbox, că a apărut ceva mai recent (2001 vs. 1994), dar totuși ți-aș recomanda un Xbox 360 sau un PlayStation 3, dacă vrei să te joci ceva recent (gen GTA V)

    • N-am vrut sa zic si numarul pentru ca acum apare PlayStation 4 :p evident ca ma refeream la ultimele console aparute :p

      Deci, ce recomandati? :)) Xbox 360 sau PS 3 ?

  2. Conteaza foarte mult pe ce te-ai obisnuit si cu ce te descurci mai bine. Eu am jucat prea mult pe PS-uri ca sa pot sa joc macar la jumatate din nivel pe XBOX si chiar daca imi place mai mult per total XBOX-ul, tot pe PS3 ar trebui sa ma duc.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.