refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

O sa-mi fie dor de Insula Libertatii

Iata ca s-a incheiat si ce-a de-a 21-a editie a festivalului Sziget din inima Budapestei. Am avut parte de o saptamana de vis pe Insula Libertatii si abia astept sa ma reintorc acolo anul viitor.

Pentru ca sambata am fost pana in Cracovia sa-i vedem pe Florence & The Machine, am avut de recuperat duminica, astfel ca mai toata dimineata am alergat dupa stampilele pentru pasaportul de Szigetean. Cu ocazia asta am mai descoperit cateva zone interesante din festival, unde puteai sa-si faci propriile benzi desenate, sa-ti personalizezi tricouri si cate si mai cate.

Sziget Festival 2013 - day 5-3

In materie de concerte am fost rasfatati cu un show excelent marca Franz Ferdinand pe Scena Principala, iar pe final de seara am fost din nou nevoit sa ma impart in trei pentru ca din pacate s-au suprapus trei concerte pe care voiam neaparat sa le vad.

Prima data am fost la A38, acolo unde am vazut-o pe Zaz si am dansat de nebun pe “Je veux” si alte piese ale artistei din Franta. M-am mutat apoi la o alta scena pentru Empire of The Sun. M-am simtit foarte “Alive” si mi-as fi dorit sa nu fiu nevoit sa plec asa repede de-acolo.

Sziget Festival 2013 - day 5-41 Sziget Festival 2013 - day 5-51

Trebuia insa sa vad show-ul de final marca David Guetta de la Main Stage. Lasere, show-uri pirotehnice si un set demential au transformat zona din fata scenei in cea mai tare petrecere de la Sziget. A fost demential show-ul, care a inchis perfect o saptamana de neuitat pe Insula Libertatii.

Nu stiu ce-as mai putea sa va spun dupa aceasta experienta. Sunt un pic fara cuvinte. Cred ca singurul lucru pe care mai pot sa-l spun este ca abia astept sa ma intorc acolo anul viitor.

Sziget Festival 2013 - ziua 5-15

Va las acum cu poze din ziua 5 (ultima) de la Sziget Festival 2014. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.