Cum e The Smurfs 2

Pentru ca in seara avanpremierei The Smurfs 2 s-a nimerit sa fie transmis live si concertul Robbie Williams de la Tallinn, mi-am trimis doua “strumpfite” la film, iar in cele ce urmeaza, Andra o sa va povesteasca cum i s-a parut ei partea a doua din Strumpfii.

Dupa doi ani de la prima lor aventura in New York City, strumpfii revin cu un nou film 3D care promite sa ii prinda atat pe cei mici cat si pe adulti, Strumpfii 2.

De aceasta data, micutele personaje ale lui Peyo sunt nevoite sa isi paraseasca satul vesel calatorind spre Paris pentru a o salva pe Smurfette (Katy Perry) din ghearele vrajitorului Gargamel (Hank Azaria). Planul sau de a extrage esenta strumpfilor presupune transformarea noilor sale creatii, Vexy si Hackus, in strumpfi adevarati, cu ajutorul unei vraji cunoscute de Smurfette. Dar Papa Smurf, impreuna cu alti strumpfi si cu prietenii lor mai vechi Patrick si Grace, interpretati de Neil Patrick Harris si Jayma Mays, pleaca in cautarea lui Smurfette.
Animatia a fost realizata cu o foarte mare atentie la detalii si fara a rata nicio ocazie de a starni amuzamentul publicului, mai ales cu ajutorul pisicii lui Gargamel. Din punctul de vedere al actiunii si mesajului, al calitatii efectelor vizuale si al imbinarii dintre lumea reala si animatie, acest al doilea film Strumpfii poate fi considerat chiar mai reusit decat primul.
 
Strumpfii 2 are premiera azi in cinematografe si il recomand atat familiilor cat si celor care vor sa isi petreaca o dupa-amiaza cu zambetul pe buze.    
Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.