Recomandare de vara: cursuri de tango

Pentru ca vine vara si teoretic avem mai mult timp liber, m-am gandit sa va recomand azi ceva foarte misto: tango tandem. E o metoda foarte misto de a te relaxa si in acelasi timp de a te dezvolta personal.

Am participat acum ceva timp la cursurile sustinute de Eugen A. Cristea,  fondatorul Metodei Tandem si autorul Manualului de Tango Argentinian. Timp de o luna am invatat conceptele de baza si mi-am dat seama ca nu sunt chiar anti-talent la dans precum credeam.

Din pacate insa, programul agitat nu mi-a mai permis sa ma “tin” de aceste cursuri si-am ramas un pic in plop. Ma gandeam sa le reiau vara asta, mai ales ca am vazut ca incepand de pe 15 iulie incepe un nou curs de initiere cu Eugen A. Cristea.

Mi-a placut tare mult modul in care a ales Eugen sa ne “predea” aceasta metoda de tango si m-am bucurat ca a avut rabdare si cu cei mai putin talentati ca mine.

Preturile pentru aceste cursuri de tango variaza in functie de cat de avansati sunt cursantii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.