Foto: Zilele Prieteniei Bergenbier Bucuresti

Weekend-ul asta a inceput seria de concerte Zilele Prieteniei Bergenbier. Au urcat pe scena Alternosfera, Cargo, CTC, E.M.I.L.,  Aeon Blank, Vita de Vie, Suie Paparude, Parazitii, Robin and the Backstabbers si Pistol cu Capse.

Ne-am distrat foarte tare, mai mult sambata ce-i drept, pentru ca duminica ne-a stricat ploaia un pic socotelile. Programul meu a fost destul de incarcat weekend-ul asta asa ca din pacate am ajuns doar la concertele Alternosfera si Cargo de sambata si la concertul Parazitii de duminica, pe care l-am “savurat” din ploaie.

Mai jos, sunt cateva poze de la aceste concerte, realizate cu Canon 600D:

    

    

   

Mai multe poze gasiti pe pagina de facebook

Zilele Prieteniei continua la Ploiesti

Daca weekend-ul trecut ne-am distrat in Bucuresti intre prieteni, iata ca weekend-ul viitor ne asteapta din nou Zilele Prieteniei, de data aceasta in Ploiesti.

Pe 6 si 7 iulie, Zilele Prieteniei Bergenbier ajung in Parcul Olimpia. Sambata vor canta: Cargo, Vita de Vie, Mihai Margineanu & Band, Partizan si Pistol cu Capse, iar duminica Parazitii, Alternosfera, Nightlosers, E.M.I.L. si We Singing Colors.

Si pentru aceste concerte pregatesc un concurs special pe pagina de facebook  pandutzu.com in care dau doua invitatii in Golden Circle asa ca fiti pe faza.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.