Castiga o invitatie dubla pentru sambata la B’estfest Summer Camp 2013

Maine incepe o noua editie a festivalului B’estfest Summer Camp si pentru ca am o invitatie dubla pentru ziua de sambata, am zis s-o scot la concurs.

In cea de-a doua zi de festival ii veti putea vedea live pe Nas, Nneka, Biohazard, Noisia, Subcarpati, Coma, Gojira & Planet H si multi altii. Mie personal mi se pare cea mai tare seara de la B’estfest de anul acesta.

Pentru ca am primit o invitatie dubla de la Ciuc Premium pentru aceasta seara si pentru ca eu aveam deja bilete pentru tot festivalul, am zis sa fac doi oameni fericiti.

Asadar, daca vrei sa castigi aceasta invitatie, tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii de facebook pandutzu.com si sa-mi lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi spui:

Ce trupa ai vrea sa asculti live anul viitor la B’estfest Summer Camp? 

Concursul incepe acum si dureaza pana vineri [5 iulie] ora 15:00, atunci cand o sa anunt si fericitul castigator. Acesta va fi ales prin random.org si va fi contactat pe e-mail.

Mult succes!

P.S. Programul complet al celor 3 zile de festival il gasiti pe bestfest.ro.

Update:

random.org a ales 13. Castigatoarea este ancu. O sa fii contactata pe e-mail pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

Distractie placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

96 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.