3 filme, 3 sali de cinema, 3 D

In ultima saptamana am compensat pentru absenta din ultima vreme din cinematografe si am vazut nu mai putin de trei filme, in 3 sali de cinema diferite, toate 3D.

Primul  a fost Man of Steel [pe care cinematografele de la noi nu l-au tradus in Omul de Otel, ca sa nu ne confuzeze cu Iron Man 3], pe care l-am vazut la The Light Cinema in Liberty Center alaturi de gasca de prieteni.

Aveam mari asteptari inainte de acest film, iar la final am fost un pic dezamagit de el. Nu mi-a placut pentru ca s-a abatut foarte mult de la povestea din benzile desenate cu Superman si in ciuda faptului ca de data asta eroul principal nu mai avea chilotii peste pantaloni, n-a reusit sa ma convinga sa-mi placa mai mult. Efectele speciale sunt simpatice, dar au cam dat-o in bara cu povestea, iar multe faze au fost foarte trase de par.

L-am vazut intr-o zi de marti cu doar 16 lei, pentru ca asta e oferta celor de la The Light Cinema pentru filmele 3D lunea si martea.

Cel de-al doilea film a fost in schimb o surpriza extrem de placuta. E vorba de Pacific Rim (Cercul de foc), un SF apocaliptic in care Pamantul este invadat de niste creaturi extraterestre uriase. Salvarea omenirii o reprezinta niste roboti gigantici care ii iau la pumni pe invadatori.

Efectele speciale 3D si CGI-ul sunt extrem de bine realizate, iar dihaniile alea care ne ataca sunt pur si simplu dementiale. Robotii uriasi sunt si ei epici, iar o cafteala intre acestia este incredibliawesome!

E unul din cele mai tari filme pe care le-am vazut anul acesta, iar pentru o experienta completa va recomand sa-l vedeti la Romtelecom IMAX la Cinema City din AFI Palace Cotroceni. Biletul e 29 de lei, dar merita toti banii.

Ultimul, dar nu cel din urma, a fost Despicable Me 2, unul din cele mai asteptate filme ale acestui an. Animatia continua povestea raufacatorului Gru, care se transforma intr-un tata model pentru cele 3 fete adoptate de el. In plus, de data asta are ocazia sa salveze lumea de un alt raufacator care vrea sa-i transforme minionii in masinarii de ucis.

Minionii fac tot filmul si de data asta prin comicul de situatie si de limbaj si ma bucur ca la anul vor avea propriul lor film – The Minions. Mi-a placut si coloana sonora, realizata de acelasi Pharell Williams si evident efectele 3D.

Daca v-a placut primul Despicable Me, cu siguranta o sa va placa si asta, iar daca nu le-ati vazut inca, ati face bine sa luati masuri pentru ca asta e una din cele mai tari serii animate ever.

L-am vazut la Hollywood Multiplex din Mall Vitan gratie celor de la Midocar, dar biletul costa 23,5 lei in timpul saptamanii pentru filmele 3D.

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.