Intalnirea cu Mika Hakkinen

Miercuri, 5 iunie 2013, am avut ocazia sa-l intalnesc pe dublul campion de Formula 1 Mika Hakkinen, care a fost prezent in Romania la invitatia celor de la Johnnie Walker in cadrul campaniei Join the Pact – Never Drink and Drive.

A fost destul de emotionant sa-l vad live pe cel pe care-l urmaream acum mai bine de 15 ani la televizor in “duelurile” sale cu Michael Schumacher de pe cele mai tari circuite de Formula 1 din lume. Hakkinen a castigat Marele Circ in 1998 si 1999, iar din perioada cat a activat in F1, cel mai reprezentativ moment cred ca a fost depasirea lui Schumi de pe circuitul Spa Francoschamps din anul 2000.

In cadrul evenimentului de miercuri, Mika a facut cateva ture demonstrative la volanului masinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume. Cativa norocosi au avut ocazia sa urce alaturi de el in bipost, printre ei aflandu-se si  Mircea si Manafu.

   

Campania Join the Pact are un mesaj cu care sunt intru totul de acord: sa nu ne urcam la volan dupa ce am consumat bauturi alcoolice. Foarte foarte multe accidente au loc din cauza ca exista viteji care conduc chiar si dupa ce au cateva bauturi la bord. Atunci cand esti la volan esti responsabil atat pentru viata ta si a pasagerilor tai, cat si a celorlalti participanti la trafic. Atunci cand conduci trebuie sa fii in control. Deindata ce incepi sa bei alcool, pierzi controlul si ii pui in pericol pe toti ceilalti.

Ma bucur ca cei de la Johnnie Walker au initiat o astfel de campanie si ca pana acum mai mult de un milion de oameni au semnat acest pact. Eu personal il semnasem cu mine insumi inca de cand mi-am luat permisul de conducere.


Foto: Alin Pandaru cu Canon 600D | Mai multe poze de la evenimentul de miercuri gasiti pe pagina de facebook.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.