Vama – Perfect in Silver Church

Mi-era dor de un concert Vama in Silver Church asa ca n-am ratat aseara ocazia de a fi prezent alaturi de Tudor Chirila si ai sai la primul show din Bucuresti de la lansarea videoclipului piesei “Perfect fara tine”.

Nu-i mai vazusem live de la concertul din Garajul Europa FM de acum doua luni, dar nu se poate compara atmosfera de-acolo cu ce-a fost aseara in TSC. Stateam si ma gandeam aseara ca se fac 7 ani de cand a luat nastere formatia Vama si tot atatia de cand merg in fiecare an, cel putin o data, la un concert de-al lor.

Aseara insa am observat parca mai mult ca oricand valul nou de fani ai trupei, care in mare s-au pastrat la acelasi segment de varsta. Probabil asta s-a datorat si succesul piesei “Perfect fara tine”, care in sfarsit se aude pe toate radio-urile de la noi si pe care sper s-o vad cat mai curant in topul celor mai difuzate piese romanesti.

Am observat ca pe pagina de Facebook a trupei s-a creat un nucleu foarte mare de fani, iar faptul ca noul single se aude la radio acum se datoreaza intr-o oarecare masura si lor, pentru ca au insistat ca piesa formatiei Vama sa fie difuzata.

In ciuda ploii torentiale de aseara, clubul Silver Church a fost arhiplin, iar atmosfera a fost “incendiara”. Baietii au avut chef de cantare si s-a vazut acest lucru. Ca de obicei, show-ul a fost impartit in doua parti, de data asta partea a 2-a fiind usor acustica. A fost un mic preview al viitorului album acustic Vama, care va contine piese de pe cele doua albume lansate pana acum, Vama (2008) si 2012 (2012), reorchestrate, alaturi de piese noi noute.

Mi-a placut ca la concertul de aseara au ales sa cante mai multe piese de pe “Vama” (nu le mai ascultasem de mult) si ma bucur ca repertoriul lor a crescut foarte mult si parca nici nu mai e nevoie de piesele din perioada Vama Veche. Formatia Vama incepe sa se indeparteze de acea perioada, iar fanii deja nu-i mai asociaza cu Vama Veche pentru ca acum au Vama, care a devenit un brand care ii reprezinta.

Punctul culminant a fost evident momentul cand a fost cantata piesa “Perfect fara tine”, iar Tudor ne-a prezentat si varianta originala a piesei, in care versul “Te-am inselat, ma declar vinovat/ Am circumstante, insa, /Am vrut si eu sa vad cum e sa fii barbat.” era de fapt “Te-am inselat, ma declar vinovat / Am circumstante, insa, / De fiecare data eram mort de beat.”.

Cat despre mine… imi pare ca am imbatranit, dar acest lucru nu schimba foarte multe.. pentru ca am crescut alaturi de o trupa care imi place si la concertele careia ma simt de fiecare data foarte bine.

Mai multe poze de la concertul de aseara gasiti pe pagina de Facebook a blogului (like, like, like) sau pe pagina Vama (hai ca nu mai aparusera de mult pozele mele pe conturile Vama).

Foto: Alin Pandaru cu Canon 600D 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.